Dutch
English
Dutch
English

Internet via satelliet

De satelliet als back-up internetverbinding
 • Met Astra2Connect leveren we voor een mkb een volwaardig back-up systeem. Als de standaard internetverbinding om welke reden dan ook niet actief is, loopt al uw internet- en e-mailverkeer via de satelliet. U blijft onder alle omstandigheden verbonden met internet en uw gebruikers merken geen verschil.

   

  Echt altijd internettoegang

  Als u een goede zakelijke verbinding heeft, dan wordt het Astra2Connect als back-up gekoppeld aan uw bestaande internetverbinding. Zo bent u altijd gegarandeerd van werkend internet.

   

  Wilt u écht altijd internetverbinding?

  Dan is satellietinternet de oplossing waar u naar op zoek bent. Onze adviseurs helpen u graag met al uw vragen. Stuur ons een mail of bel naar 085-049 0000 (tussen 9.00-18.00 uur).

 • IP-Mobiel internetsysteem

  TSP Bombeeck heeft een mobiel systeem ontwikkeld, het IP-Mobiel internetsysteem. Als u het aansluit op 230 V (of 12 V) richt het systeem zich automatisch op de satelliet en realiseert binnen 5 minuten een 20 Mbps internetverbinding ongeacht uw locatie. Met het volautomatische systeem heeft u binnen no time mobiele internettoegang. Met name voor organisaties die betrokken zijn bij calamiteiten is dit een ideale oplossing, aangezien het IP-Mobiel internetsysteem ook kan worden ingezet als wifi hot spot. Ook op evenementen wordt gebruik gemaakt van het IP-Mobiel internetsysteem, bijvoorbeeld voor PIN-transacties en e-mail.

Vragen? Stel hier uw vraag of bel: 085 049 0000

Vraag/Opmerking

Vul hieronder uw gegevens, categorie en vraag in:
Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

© Copyright TSP Bombeeck Group