Dutch
English
Dutch
English

Track and Trace

TSP Bombeeck Group biedt u de mogelijkheid om uw voertuigen te volgen, bewaken, registreren en beheren.
  • Verlies uw voertuigen niet uit het oog. Voertuig volgsystemen bieden u de mogelijkheid om uw voertuigen te volgen, bewaken, registreren en beheren. De pakketten kunnen worden aangevuld met privé en zakelijke kilometerregistratie, temperatuurbeheersing in de koel/verwarmingsunits, regiobeveiliging en meer.

    TomTom Work Fleetmanagement

    De fleet management oplossing van TomTom, WORKsmart™, verhoogt de efficiëntie van uw mobiele personeel. Deze oplossing biedt efficiëntie tijdens het rijden en een ecologische voetafdruk. Bovendien biedt het personeel op de weg, kantoorpersoneel en het management de benodigde hulpmiddelen om slimmer en efficiënter te werken. Onze bewezen, krachtige fleet-oplossingen integreren naadloos met uw bestaande software en toepassingen.

  • Ctrack, uw specialist in ritregistratie

    Ruim 2.300 fleetmanagers in Nederland vertrouwen op Ctrack oplossingen voor live plaatsbepaling (track en tracé), ritregistratie, wagenparkbeheer, projectadministratie maar ook als managementinformatie tool (kostenbesparing) voor ruim 32.500 voertuigen. Of u nu een klein wagenpark heeft en automatische ritregistratie wenst, of wagenparkbeheerder bent van een grote organisatie die op zoek is naar een totaaloplossing, Wij bieden u een klantspecifieke oplossing voor fleetmanagement.

Vragen? Stel hier uw vraag of bel: 085 049 0000

Vraag/Opmerking

Vul hieronder uw gegevens, categorie en vraag in:
Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

© Copyright TSP Bombeeck Group